Locatia curenta: Prima pagina > Blog > Cum sa fac ordine prin zecile de mii de fotografii ?

Cum sa fac ordine prin zecile de mii de fotografii ?

by helpware.ro — last modified Jan 02, 2012 03:25 PM
Filed Under:

        Cred ca indiferent cat de ordonati am fi, mai devreme sau mai tarziu ne pierdem prin "mormanele" de fotografii digitale de pe computerele noastre .....

        Sa zicem ca vina nu este a noastra ci a harddisk-urilor si a cardurilor de memorie de capacitati din ce in ce mai mari pe care le avem si care nu ne mai forteaza sa facem ordine prin ele.

 

 

        Nici chiar la cele mai populare si complexe programe de vizualizare / organizare de imagini (Picasa, FastStone Image Viewer, Zoner Photo Studio Free, XNView) nu am gasit ceea ce ofera GearMage Photo Organizer: sortarea si reorganizarea fotografiilor pe evenimente bazate pe data cand au fost facute fotografiile. Durata unui eveniment poate fi stabilita (2, 3, 7 zile, etc.). Puteti alege daca pe langa data sa se mai includa si anul sau luna in denumirea foldereleor - eveniment. Se descurca foarte bine si cu fisierele duplicat.

        De asemenea, poate sa lase intacta structura existenta de fisiere iar sortarea dupa criteriile stabilite sa se faca intr-un alt folder. Va recomand chiar aceasta varianta.

 

Obs. : Programul mai are nevoie de .NET Framework 4.0 dar stie sa faca singur download in cazul in care nu il aveti instalat.

Actiuni document

Sortare fotografii

Autor Moisei la Mar 29, 2012 02:55 PM
Super tare.Acum cand tot mai putini utilizatori de aparate foto mai scot cate ceva pe hartie,se simte nevoia macar de a le avea asezate in pc sau alte suporturi.
Daca poate sa le si elimine pe cele duplicate(salvate de dua ori in diferite locatii)e si mai bine.