Locatia curenta: Prima pagina > Blog > myPermissions.org - site-ul saptamanii

myPermissions.org - site-ul saptamanii

by helpware.ro — last modified Apr 08, 2012 05:40 PM
Filed Under:

Scapa in cateva minute de toate aplicatiile ce au acces la datele tale personale si pe care nu le mai folosesti sau in care nu mai ai incredere.

        Se intampla de multe ori sa dam acces la conturile noastre de mail sau de pe site-uri consacrate de socializare unor aplicatii (mici programele ce ruleaza de multe ori de pe alte servere ?!!!). Aceste aplicatii ofera de obicei facilitati suplimentare prin prelucrarea (sortarea, filtrarea, etc.) datelor disponibile in urma autentificarii cu datele noastre de login. Ele au astfel acces la toate datele noastre personale si la toate datele prietenilor nostri disponibile noua.

 

        Uneori ne este greu sa ne mai facem user pe un site unde trebuie sa ne autentificam si atunci ne bucuram ca ne putem autentifica cu datele de Gmail, de Yahoo  sau de Facebook de exemplu.

        In momentul acela ne asumam riscul ca datele noastre personale sa se "evapore" mult mai usor, nu neaparat pentru ca site-ul unde ne-am putut astfel autentifica nu ar fi de incredere....

myPermissions.jpg

        Se mai intampla multora sa uitam ;)  Si sa permitem accesul la datele noastre unor aplicatii pe care nu le mai folosim de mult.

        Tocmai de aceea, pentru ca de multe ori ne este greu sa verificam periodic setarile conturilor noastre si sa facem curatenie pe acolo, site-ul MyPermissions.org ne ofera ceva extrem de simplu si util: scurtaturi catre paginile de unde putem revedea caror aplicatii am oferit accesul la datele noastre personale.

 

 

 

Actiuni document