Locatia curenta: Prima pagina > Blog > IXL.com - site-ul saptamanii

IXL.com - site-ul saptamanii

by helpware.ro — last modified Jan 08, 2012 09:30 PM
Filed Under:

Pentru ca am fost pasionat de matematica (geometrie mai exact), pentru ca am multi prieteni matematicieni (chiar si sotia), pentru ca este vacanta si imi aduc aminte ca bombaneam ca am teme suplimentare (dar pana la urma ma lua valul si le faceam cu placere), pentru ca am deja copii cu care facem operatii matematice, nu puteam sa ma opresc decat la un astfel de site

 IXL.com (prescurtarea de la  "I excel", adica "eu excelez") este un site de exercitii practice (si nu in ultimul rand distractive) matematice pentru  gradinita, scoala primara si gimnaziala dar se pare ca nu se vor opri la acest nivel.

 

Veti observa imediat interesul copiilor carora il veti arata pentru ca site-ul se face remarcat atat prin culori placute cat si prin prezenta de fete zambitoare de copii.

Nivelele contin sute de intrebari organizate pe categorii. Rapoartele sunt excelente.

Desi abonamentul lunar este de aprox. 10 USD (sau 79 USD / an), se pot rezolva chiar si in varianta demo, zilnic, cate 20 de probleme. 

Recomand acest site atat celor care nu au afinitati pentru matematica cat si celor care vor sa-si mai exerseze cunostintele si pe exercitii mai nostime decat cele cu care s-au obisnuit deja. In plus isi vor exersa si cunostintele de limba engleza.

Singura piedica pe care o intrevad este ca "rezolvatorul", sau altcineva din familie, trebuie sa aiba cunostinte minime de limba engleza.

 

Spor la lucru !

 

 

Actiuni document